+31 6 40914014

Powderbrows

Wil jij wakker worden met perfecte wenkbrauwen? Of heb jij weinig haargroei/kale plekjes in de wenkbrauwen?
Dan zijn powderbrows misschien wel DE oplossing voor jou!

 

Powderbrows Behandeling

Powderbrows is een semi permanente make-up die geschikt is voor iedereen (tenzij contra-indicatie) en elk huidtype. De powderbrows worden met een overloop van licht naar donker ingeschaduwd, zodat je een mooi gepoederd ombré effect verkrijgt. Het ombré effect geeft een natuurlijke overloop in de wenkbrauwen en zorgt ervoor dat de wenkbrauwen zacht en natuurlijk zullen genezen. De kleur van de wenkbrauwen wordt afgestemd op jouw wensen in combinatie met onze expertise.

De prijzen

Ook belangrijk om te weten; aangezien de powderbrows semi permanent zijn, wordt het aangeraden om jaarlijks een touch-up te nemen. Zo kunt u blijven genieten van mooie wenkbrauwen!

Nieuwe Powderbrows

€349,00€

Bijwerking  <12 maanden

€199,00€

Hier worden we blij van

 

Romy
Mijn wenkbrauwen PMU door Merel laten doen, heel erg tevreden over! Super secuur en overlegd wat de precieze wensen zijn. Altijd in voor een gezellig praatje, dus zeker een aanrader!

 

Sarah
Ik heb bij Euphoria mijn powderbrows laten zetten en ik ben super blij met het resultaat! De kleur is perfect afgestemd op mijn huidskleur en het ombré effect is prachtig. De behandeling was ook erg ontspannend en Merel nam alle tijd om mijn wensen te bespreken.

 

Nienke
Ik kan Euphoria van harte aanbevelen voor powderbrows. De professionaliteit en expertise van Merel is duidelijk te merken. Mijn wenkbrauwen zijn nu mooi gevormd en hebben een natuurlijke look die lang blijft zitten

 

Lisa
Ik was eerst een beetje zenuwachtig om mijn wenkbrauwen te laten doen, maar bij Euphoria voelde ik me meteen op mijn gemak. Merel nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en het resultaat van mijn powderbrows was geweldig. Ik krijg nu zelfs complimenten over mijn wenkbrauwen!

 

Yvette
Euphoria heeft mijn wenkbrauwen omgetoverd met powderbrows. Super blij met het resultaat en de ontspannen behandeling!

 

×