+31 6 40914014

Powderbrows basis training

Heb jij altijd al mensen willen voorzien van Powderbrows? Dan is dit je kans!

Opleiding Powderbrows

De basis opleiding powderbrows is bedoelt voor beginners. Tijdens de 3 daagse 1:1 training Powderbrows leer je alle basisvaardigheden die je moet kennen om te kunnen starten in de (s)PMU. De training wordt gegeven door Merel Steenbakkers. Alle producten worden verzorgd door DMTbeauty. Deze training is inclusief starterskit twv. €525 incl.

Dit kun je verwachten

Powderbrows is een semi permanente make-up die geschikt is voor iedereen (tenzij contra-indicatie) en elk huidtype. De powderbrows worden met een overloop van licht naar donker ingeschaduwd, zodat je een mooi gepoederd ombré effect verkrijgt. Het ombré effect geeft een natuurlijke overloop in de wenkbrauwen en zorgt ervoor dat de wenkbrauwen zacht en natuurlijk zullen genezen. Zo leer je tijdens de training ook de kleur van de wenkbrauwen af te stemmen op jouw klanten.

Niet alleen de praktijk is belangrijk, maar de theorie achter powderbrows ook! Tijdens de training wordt er een zeer uitgebreide theorie behandeld, dit om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor de praktijk. Naast de theorie zal er een één live demonstratie plaatsvinden om een duidelijk beeld te creëren hoe de behandeling in zijn werk gaat.

Prijs

€2500,00

Prijs excl btw, inclusief starterskit
(excl. PMU toestel)

Wat maakt een training bij Euphoria beautysalon volgen uniek 

Masterclass Powderbrows

Heb jij al ervaring in het zetten van Powderbrows, maar wil jij graag je techniek verbeteren? Boek dan een masterclass training.

€1750,00 – €2500,00

Prijs excl btw, inclusief starterskit
(excl. PMU toestel)

*Een masterclass training wordt vooaraf in overleg volledig op jou en je struikel blokken afgestemd. Zo weet je zeker dat jou aandachtspunten aan het licht komen tijdens de training.

Programma

Dag 1

9:30 Ontvangst + kennis making
10:00 Theorie
12:30 Pauze
13:00 Kleurenleer
15:00 Browmapping
18:00 Einde

Dag 2

9:30 Herhaling Browmapping
11:00 Oefenen op oefenhuid
12:30 Pauze
13:00 Demo door Merel
15:00 Oefenen op oefenhuid
18:00 Einde

Dag 3

9:30 Oefenen op oefenhuid
11:30 Pauze
12:00 Toepassen op model model zelf regelen

Inhoud starterskit powderbrows

5 Pigmenten
Cursusboek
Mapping strings 
Concealer
Concealer brush
Potloden 
Folie
Tape
Oefenhuid
Samples resterende pigmenten
Coffee cup
Herbruikare waterfles
Etc.

* Alle trainingen zijn inclusief certificaat

* Alle trainingen zijn exclusief toestel

* Tijdens alle training model zelf regelen.

Hier worden we blij van

 

Eva
De opleiding powderbrows bij Euphoria was geweldig! Merel was zeer deskundig en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ik voel me nu veel zelfverzekerder over het uitvoeren van de behandeling en kan niet wachten om het in de praktijk te brengen.

 

Celine
Ik kan de opleiding powderbrows bij Euphoria van harte aanbevelen. De theorie was zeer uitgebreid en de praktijkdemonstraties gaven me een goed beeld van hoe de behandeling in de praktijk werkt. Het was een geweldige leerervaring en ik voel me nu klaar om mijn eigen klanten te behandelen.

 

Kim
Ik ben zo blij dat ik de opleiding powderbrows bij Euphoria heb gevolgd. Merel was zeer geduldig en professioneel en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens de praktijktraining. Ik ben nu veel zelfverzekerder over het aanbieden van deze service in mijn eigen salon.

 

Cilla
Ik kan de opleiding powderbrows bij Euphoria niet genoeg aanbevelen. De trainer was zeer ervaren en de training was zeer praktijkgericht. Ik voel me nu volledig op mijn gemak om deze behandelingen in mijn eigen salon aan te bieden. Dank je wel Euphoria voor deze geweldige ervaring!

 

Cilla
Ik heb de afgelopen dagen super veel geleerd. Ondanks dat het veel informatie en zeer intensief was, hoop ik, dat ik je enthousiasme en kundigheid ook eigen kan maken. Het zal heel veel bloed, zweet en traantjes en heel veel tijd en energie gaan kosten maar ik ga voor de volle 100% om mooie wenkbrauwen te gaan maken.
Bedankt voor de goede zorgen en de fijne sfeer!

 

×