+31 6 40914014

Lippigmentatie

Lippigmentatie zorgt voor mooie symmetrische lippen met een door jou naar wens gekozen kleur. Ben jij in loop der jaren pigment verloren? Is jouw lipcontour niet meer goed zichtbaar? Of wil je graag optisch voller ogende lippen? Dan is dit misschien wel DE oplossing voor jou!

Voor wie is lippigmentatie geschikt

Lippigmentatie is geschikte behandeling voor iedereen!
(tenzij contra-indicatie)

> Asymmetrische lippen
> Vervaagt lipcontour
> Pigment verlies in de lippen
> Correctie van een hazenlip/schisis
> Lipenlightenment
> Smalle lippen

De prijzen

Lippigmentatie gaat 2 tot 5 jaar mee. De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en is afhankelijk van bepaalde factoren.

Nieuwe Lippigmentatie

€399,00€

Bijwerking <12 maanden

€199,00€

Let op: Na 24 maanden geldt het reguliere tarief voor een nieuwe behandeling.

  Hier worden we blij van

   

  Vicky
  Einde december 2022 ben ik voor een bijwerking van de lippigmentatie bii Merel geweest. Ze heeft me goed geholpen met het kiezen van de kleur en een prachtige vorm getekend. Het is nu precies zoals ik het wou. Merel voelt goed aan en ziet wat bij je past. Ik had deze behandelingen echt al jaren eerder moeten laten doen.

   

  Sandra
  Ik heb bij Euphoria lippigmentatie laten doen en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Mijn lippen zien er natuurlijk uit, maar hebben toch een mooie definitie en kleur. De behandeling was ook minder pijnlijk dan ik had verwacht. Bedankt Merel!

   

  Fenne
  Na jarenlang getwijfeld te hebben, heb ik bij Euphoria eindelijk lippigmentatie laten doen. En ik had het veel eerder moeten doen! Mijn lippen hebben nu een mooie kleur en vorm die de hele dag blijft zitten. De behandeling zelf was ook erg professioneel en geruststellend. Aanrader!

   

  Eva
  Merel heeft echt mijn verwachtingen overtroffen met de lippigmentatie behandeling. De schoonheidsspecialiste heeft mijn lippen perfect bij mijn huidskleur en gezichtsvorm laten passen. Ik voel me nu zekerder zonder lippenstift te hoeven dragen. Heel erg bedankt!

   

  ×