+31 6 40914014

Lippigmentatie basis training

Heb jij een fascinatie voor mooie lippen? Dan is deze lippigmentatie training de perfecte toevoeging binnen jouw salon.

Opleiding Lippigmentatie

De basis training lippigmentatie is bedoelt voor beginners. Tijdens de 3 daagse 1:1 training Lippigmentatie leer je alle basisvaardigheden die je moet kennen om te kunnen starten in de (s)PMU. De training wordt gegeven door Merel Steenbakkers. Alle producten worden verzorgd door DMTbeauty. Deze training is inclusief starterskit twv. €575 incl.

 

Dit kun je verwachten

Doormiddel van Lippigmentatie zorg jij voor mooie symmetrische lippen. Is jou klant in loop der jaren pigment verloren? Is haar lipcontour niet meer goed zichtbaar? Of wil ze graag optisch voller ogende lippen? Dan weet jij wat te doen, na het volgen van deze training.

Niet alleen de praktijk is belangrijk, maar de theorie achter lippigmentatie ook! Tijdens de training wordt er een zeer uitgebreide theorie behandeld, dit om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor de praktijk. Naast de theorie zal er een één live demonstratie plaatsvinden om een duidelijk beeld te creëren hoe de behandeling in zijn werk gaat.

Prijs

€2500,00

Prijs excl btw, inclusief starterskit

Wat maakt een training bij Euphoria beautysalon volgen uniek 

Programma

Dag 1

9:30 Ontvangst + kennis making
10:00 Theorie
12:30 Pauze
13:00 Kleurenleer
14:00 lipmapping
15:00 oefenhuid
18:00 einde

Dag 2

9:30 Demo door Merel
12:30 Pauze
13:00 Herhalen lipmapping + oefenen op oefenhuid
17:00 Einde

Dag 3

9:30 uitvoeren op model model zelf regelen

Inhoud starterskit lippigmentatie

6 Pigmenten
Cursusboek
Mapping strings 
Concealer
Concealer brush
Potloden 
Folie
Tape
Oefenhuid
Samples resterende pigmenten
Coffee cup
Herbruikare waterfles
Etc.

* Alle trainingen zijn inclusief certificaat

* Alle trainingen zijn exclusief toestel

* Tijdens alle training model zelf regelen.

Hier worden we blij van

 

Jessica
Ik heb zo veel geleerd tijdens de lippigmentatie basis training bij Euphoria – het was echt een game changer voor mijn salon!

 

Chantalle
De lippigmentatie basis training bij Euphoria was geweldig! Merel is zo geduldig en behulpzaam, en ik voel me nu zekerder dan ooit in het uitvoeren van deze behandeling.

 

Britt
Wat een geweldige ervaring! Ik heb zoveel geleerd tijdens de lippigmentatie basis training bij Euphoria, en ik kan niet wachten om mijn nieuwe vaardigheden toe te passen in mijn eigen salon.

 

Bo
De lippigmentatie basis training bij Euphoria was zo nuttig en de Merel was echt fantastisch. Ik ben blij dat ik de kans heb gehad om hieraan deel te nemen en mijn vaardigheden te verbeteren.

 

×