+31 6 40914014

Deepliner

Wil jij meer accent op je ogen leggen? Maar het tegelijkertijd ook subtiel houden? Kies dan voor een deepliner. Een deepliner geeft daarnaast ook een optisch voller effect aan de wimpers!

 

Deepliner Behandeling

Een deepliner is geschikt voor elke type ogen en huid (tenzij contra-indicatie) Een deepliner kan zowel boven als onder aan de ogen geplaatst worden, zo wordt er een frisse oogopslag gecreëerd. Tijdens de Deepliner behandeling kunt u kiezen tussen de kleur/kleuren? zwart of donker bruin.

De prijzen

Ook belangrijk om te weten; aangezien de powderbrows semi permanent zijn, wordt het aangeraden om jaarlijks een touch-up te nemen. Zo kunt u blijven genieten van mooie wenkbrauwen!

Nieuwe Deepliner
boven

€149,00

Nieuwe Deepliner beneden

€149,00

Nieuwe deepliner boven + beneden

Nieuw €199,00

Hier worden we blij van

 

Jeanette
Ik ben zo blij met mijn nieuwe deepliner van Euphoria! Het geeft mijn ogen net dat beetje extra definitie en het scheelt me ‘s ochtends veel tijd bij het opmaken. De behandeling zelf was ook pijnloos en de schoonheidsspecialiste was erg vriendelijk en professioneel. Ik kan Euphoria zeker aanbevelen voor deepliner!

 

Vicky
De behandeling voor de deepliner is kort maar pittig. Gelukkig wist Merel me goed op mijn gemak te stellen en viel het reuzegoed mee. Het is een heel mooi natuurlijk resultaat dat je ogen subtiel mooi laat uitkomen.

 

Denise
Mijn deepliner bij Euphoria is geweldig geworden! Het is precies wat ik wilde en mijn ogen zijn nu veel sprekender. De behandeling was heel ontspannend en de schoonheidsspecialiste legde alles duidelijk uit. Ik zou Euphoria aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een mooie, subtiele eyeliner.

 

Maxime
Dankzij de deepliner behandeling bij Euphoria heb ik nu altijd perfecte eyeliner, zonder dat ik er moeite voor hoef te doen! De schoonheidsspecialiste begreep precies wat ik wilde en de behandeling zelf was snel en pijnloos. Ik ben zo blij met het resultaat en kan Euphoria zeker aanraden voor deepliner!

 

×