+31 6 40914014

Combo training Lip and brow

Ontdek de magie van het creëren van perfecte wenkbrauwen en lippen voor jouw klanten met onze combo training voor lippigmentatie en powderbrows

Opleiding Combo Lip and brow

Tijdens de 5 daagse 1:1 training leer je alle basisvaardigheden die je moet kennen om te kunnen starten in de (s)PMU. De training wordt gegeven door Merel Steenbakkers. Alle producten worden verzorgd door DMTbeauty. Deze training is inclusief starterskit twv. €775 incl.

Dit kun je verwachten

Tijdens deze 5 daagse 1:1 training leer je alle basisvaardigheden die je moet kennen om te kunnen starten in de (s)PMU. De training wordt gegeven door Merel Steenbakkers. Alle producten worden verzorgd door DMTbeauty. Deze training is inclusief starterskit twv. €775.

Powderbrows is een semi permanente make-up die geschikt is voor iedereen (tenzij contra-indicatie) en elk huidtype. De powderbrows worden met een overloop van licht naar donker ingeschaduwd, zodat je een mooi gepoederd ombré effect verkrijgt. Het ombré effect geeft een natuurlijke overloop in de wenkbrauwen en zorgt ervoor dat de wenkbrauwen zacht en natuurlijk zullen genezen. Zo leer je tijdens de training ook de kleur van de wenkbrauwen af te stemmen op jouw klanten.

Doormiddel van Lippigmentatie zorg jij voor mooie symmetrische lippen. Is jou klant in loop der jaren pigment verloren? Is haar lipcontour niet meer goed zichtbaar? Of wil ze graag optisch voller ogende lippen? Dan weet jij wat te doen, na het volgen van deze training.

Niet alleen de praktijk is belangrijk, maar de theorie achter de powderbrows en lippigmentatie ook! Tijdens de training wordt er een zeer uitgebreide theorie behandeld om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor de praktijk. Naast de theorie zullen er ook twee live de

Prijs

€3500,00

Prijs excl btw, inclusief starterskit

Wat maakt een training bij Euphoria beautysalon volgen uniek 

Programma

Dag 1

9:30 Ontvangst + kennis making
10:00 Theorie
12:30 Pauze
13:00 Kleurenleer
15:00 Browmapping
18:00 Einde

Dag 2

9:30 Herhaling Browmapping
11:00 Oefenen op oefenhuid
12:30 Pauze
13:00 Demo door Merel
15:00 Oefenen op oefenhuid
18:00 Einde

Dag 3

9:30 Oefenen op oefenhuid
11:30 Pauze
12:00 Toepassen op model

Dag 4

9:30 theorie lippigmentatie + kleurenleer
11:30 lipmapping + oefenhuid
12:30 pauze
13:00 demo lippigmentatie door merel
16:00 oefenen oefenhuid
18:00 einde

Dag 5

9:30 Model lippigmentatie
zelf regelen

Inhoud starterskit combo

8 Pigmenten
Cursusboek
Mapping strings 2x (white&brown)
Concealer
Concealer brush
Razor blades 10 stuk
Pincet
Schaar
Wenkbrauw potloden 3x
Lip potloden 3x
PMU Caliper
Folie
Tape
Oefenhuid
Samples resterende pigmenten
Hygiëne hoesjes (100stuks)
Microbrushes (100stuks)
Cotton swaps 200stuks
Pigment cups, rings & pigmenthouder
Wenkbrauwborsteltjes (50stuks)
Lipbrushes (50stuks)
Loosing powder
Eyebrow rulers (50stuks)
Coffee cup
Herbruikbare waterfles
Etc.

* Alle trainingen zijn inclusief certificaat

* Alle trainingen zijn exclusief toestel

* Tijdens alle training model zelf regelen.

Hier worden we blij van

 

Jaimy
Ik was op zoek naar een uitdagende en leuke carrière in de schoonheidsindustrie en vond de perfecte oplossing met de combo training voor lippigmentatie en powderbrows bij Euphoria Beauty Salon. De trainers waren deskundig en behulpzaam en ik voelde me comfortabel om alle aspecten van de behandelingen te leren. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe vaardigheden toe te passen en mijn klanten een prachtige, langdurige look te geven. Bedankt, Euphoria!

 

Sem
Ik heb onlangs de combo training voor lippigmentatie en powderbrows gevolgd bij Euphoria Beauty Salon en ik kan het niet genoeg aanbevelen! De training was zeer uitgebreid en merel was professioneel en geduldig in haar uitleg. Na de training voel ik me zelfverzekerd en klaar om mijn nieuwe vaardigheden toe te passen op mijn klanten. Bedankt Euphoria voor deze geweldige ervaring!

 

Melanie
De combo training voor lippigmentatie en powderbrows bij Euphoria Beauty Salon heeft mijn schoonheidscarrière naar een hoger niveau getild. Dankzij de deskundige Merel voel ik me nu zelfverzekerder dan ooit tevoren!

×